PRÈVIA / Bilbao Athletic – CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell disputarà dissabte 18 de març a les 17:00 hores a la Lezama davant del Bilbao Athletic el partit corresponent a la jornada 28 de Primera Federación. El conjunt Arlequinat buscarà continuar sumant i prolongar les bones sensacions de les darreres setmanes. El tècnic, Miki Lladó, ha afirmat a roda de premsa que: “Veig a tothom que envolta el club molt mentalitzat i amb l’energia per salvar la categoria. Podem caure i perdre partits, però serà per temes futbolístics, no per no haver volgut guanyar”. Sobre el rival d’aquest dissabte ha valorat: “Són un equip que està a baix i això vol dir que tenen coses a millorar, però nosaltres també. Juguem contra un filial i sempre són perillosos perquè tenen jugadors diferencials”. També va comparèixer davant dels mitjans el dimecres Raúl Baena: “Cada vegada estic millor i amb moltes ganes d’ajudar a l’equip. Sabem que el Bilbao Athletic és un equip que porta molt poques victòries i voldrà revertir la situació”.

El rival

El Bilbao Athletic és el filial de l’Athletic Club, un equip de la ciutat de Bilbao. Va ser registrat oficialment com a filial l’any 1964 i juga els seus partits com a local a Lezama. El conjunt basc ha estat 14 temporades a Segona Divisió i 29 a Segona B i aquesta és la 2a a Primera Federación. L’encarregat de dirigir l’equip és Alex Pallarés i actualment es troben a l’última posició de la taula amb 21 punts.

Precedents

Pel que fa a precedents, Bilbao Athletic i Centre d’Esports Sabadell s’han vist les cares en 13 ocasions a Segona Divisió i Primera Federación a la primera volta, on els Arlequinats es van imposar per 1 a 0 gràcies a un gol del capi César Morgado en el debut de Miki Lladó a la banqueta. El balanç en els enfrontaments directes entre ambdós equips és favorable al Centre d’Esports amb 6 victòries, 6 empats i 1 triomf athleticzale.

Informació del partit

El Bilbao Athletic i Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a Lezama aquest dissabte dia 18 de març a les 17:00 hores en el partit corresponent a la jornada 28 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec de Carlos Muñiz Muñoz i el partit es podrà seguir per InSports TV o pel Twitter oficial del club @CESabadell.