Javi Delgado, nou jugador del CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell i el davanter Javi Delgado han arribat a un acord per a la incorporació del futbolista a l’entitat arlequinada. Delgado, nascut a Cabezón de la Sal, Cantàbria, fa 28 anys, es va formar a la seva Cantàbria natal i va arribar a Tercera Divisió de la mà del Textil Escudo. També va passar pel Cayón abans de fer el salt al Tropezón, club amb el qual va asecndir a Segunda Federación gràcies a un doblet seu a la final de la promoció.

Després d’aquest ascens, el nou davanter arlequinat va destacar a la quarta categoria del futbol nacional amb 12 gols -per a sumar un total de 25 en dues temporades amb el Tropezón- i fitxant pel Polideportivo El Ejido. A continuació, Delgado va incorporar-se a la Gimnástica de Torrelavega, club en el qual ha estat una temporada i mitja. Amb els càntabres, els seus registres s’han disparat fins als 15 gols en 33 partits, sent el segon màxim golejador del seu grup i el sisè jugador amb més gols a tota la categoria.

Javi Delgado destaca pel seu olfacte golejador, la seva capacitat per a associar-se i per a connectar amb la resta de companys de l’atac.

Sort i encerts, Javi!