Arriba la presentació del FutBaseCES!

El Centre d’Esports Sabadell presentarà el seu futbol base el diumenge 27 d’octubre a les 15:30. Serà en la prèvia del partit davant la UE Olot i en una jornada per la qual el club ha preparat diversos actes i activitats per als assistents. Els jugadors i familiars hauran d’accedir a l’estadi per la Porta 3 de la Nova Creu Alta a les 14:45.

La presentació, que començarà a les 15:30, comptarà amb la desfilada de tots els jugadors dels equips masculins, femenins, inclusius i una representació dels Veterans del CE Sabadell. A més, a partir de les 15:00 hi haurà un servei de bar disponible per als assistents en el qual hi haurà una planxa argentina que finalitzarà a les 17:30. Per a la planxa, serà indispensable adquirir un tiquet a les oficines d’Olímpia durant la setmana de la presentació.

Finalment, un cop acabada la presentació del FutBaseCES, hi haurà una zona habilitada al Gol Sud amb un pintacares, jocs, animació i una zona de DJ entre les 17:00 i les 18:00. Tot això, a més, abans del plat fort de la jornada que serà el partit a la Nova Creu Alta davant la UE Olot.

Us esperem a l’estadi!